Opeva aloitti SoteVirittämö-hanketoimijana 1.1.2019

posted in: Yleinen

SoteVirittamo esite

Etelä-Pohjanmaan alueella on alkanut ELY- keskuksen rahoittama SoteVirittämö-hanke.
Hankkeen toteutusaika on 1.1.2019 – 31.3.2020.

SoteVirittämö- hankkeessa etsitään, tiedotetaan ja aktivoidaan Etelä-Pohjanmaan maaseudun SOTE-alan mikro- ja pienyrityksiä. SoteVirittämö hankkeen päätavoitteena on tukea ja valmentaa yrityksiä kehittämään muuttuvassa SOTE-kentässä asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä palveluja.

Hankkeessa kartoitetaan ja arvioidaan noin sadan Etelä-Pohjanmaan maaseutualueilla toimivan SOTE:n mikro- ja pienyrityksen kehittämistarpeita ja verkostoitumistahtoa. Kontaktointi tehdään monikanavaisesti yrityskohtaisin yhteydenotoin (puhelin, mail ja tapaaminen) ja some-kanavien kautta. Yrittäjille järjestetään hankkeen aikana neljä SoteVirittämö-tilaisuutta. Tilaisuudet järjestetään jokaisella Etelä-Pohjanmaan Leader- alueella.

SoteVirtittämö- hankkeen tavoitteena on yrittäjien tarpeiden pohjalta rakentaa Yritysryhmähanke. Yritysryhmähankkeen avulla yritykset voivat kehittää osaamistaan ja olla jatkossakin varteenotettavia toimijoita SOTE-sektorilla. Kehittämisnäkökulmia, jotka nousevat esiin muuttuvassa SOTE-kentässä ovat ainakin: liiketoiminta, laadunhallinta, omavalvonta, viestintä ja markkinointi sekä digipalvelut. Yrittäjille tehdään myös kysely, jonka pohjalta nousevat tarpeet ohjaavat jatkohanketta.

SoteVirittämö on Suomen yrittäjäopiston hallinnoima. Hankkeen toteuttajana toimii Opeva Oy (Eija-Riitta Hämäläinen). Alihankkijana toimii Hyvämuusa Oy (Aila Pärnänen)..


SoteVirittamo_2019_2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *