Näin asiakkaani ovat kommentoineet palveluitani:

 

Sain ammattitaitoista apua tietoturva ja omavalvontasuunnitelman teossa. Hän ymmärtää asioita yksityisyrittäjän näkökulmasta. Työskentely sujui nopealla aikataululla ja sujuvasti. Yhteistyö Eija-Riitan kanssa oli miellyttävää ja helppoa.
Kaunis kiitos
Toimintaterapia Askel

 

Parasta palvelussa oli, että sain asiantuntevaa palvelua omavalvontasuunitelman laatimiseen ja toteutukseen. Onneksi kaikkea ei tarvitse itse osata! 😊. En jäänyt kaipaamaan mitään, eli olen erittäin tyytyväinen tarjoamaasi palveluusi.

Opin palvelusta; Lyhykäisyydessään mikä omavalvontasuunitelma pitää sisällään omassa yrityksessäni.

Lämmin kiitos sujuvasta yhteistyöstä!

Kirsi Huhtelin-Lesell

 

Parasta palvelussa oli:
Eija-Riitan asiantuntemus ja työkokemus. Toki joustavuus aikatauluissa oli aivan oma luokkaansa myös: pienyrittäjän näkökulmasta tärkeää että voi tehdä perustyötään myös

Palvelussa jäin kaipaamaan:
… jatkoa 🙂 … eli mielelläni jatkaisin yhteistyötä yrityksen kehittämisessä esim markkinoinnin suuntaan

Mitä opin palvelusta?
Yhdessä oli hyvä pohtia mitä yrityksessäni tehdään ja miksi.
Eija-R asiakaslähtöisyys ja ystävällisyys oli myös semmoista, mistä voi aina oppia.

Mitä muuta haluan sanoa:
Aurinkoiset kiitokset

Psykoterapiapalvelu Riitta Niskanen Oy.

Parasta oli mielestäni hyvä ja avoin yhteistyö. Vaikka toimittiin etänä, niin kaikki toimi sähköpostin ja puhelimen välityksellä hyvin. Toki myös hyvin tehty työ, eli asianmukaiset ja hyvin tehtyt asiakirjat, ansaitsevat kiitokset. Erittäin hyvä asia myös loppuvuoden seuranta, eli jos jotain muutoksia säädöksiin tulee, niin voi olla vielä yhteydessä (molemmin puolin).
Parannettavaa en nyt äkkiseltään keksi. 🙂
Kyllä suosittelisin palvelua muillekkin.

Fysioterapia Sonja Salmela

 

Olin kyllä hyvin tyytyväinen tekemääsi omavalvontasuunnitelmaan.  Tämä on ehdottomasti oman terapiatyöni hallinnan kehittämistä.  Oli hyvä hoksautus miettiä oman työnsä lähtökohtia, periaatteita. Paremmin tuli ymmärretyksi myös täsmällisen dokumentaation merkitys näissä muotoasioissa, kun aikaisemmin kiinnittänyt huomiota pääasiassa terapian sisältöasioihin, jotka tietysti ensisijaisia. Itse asiassa tämä kaikki on parempaa struktuuria ja tätä kautta myös parempaa laatua työlleni!! Kiitos vielä kerran, ja hyvin voin suositella kollegalle saamaani palvelua. Toinen mahdollisuus, riippuen aika ym. resursseista, on tehdä omavalvontasuunnitelma itse netin kaavakkeiden perusteella, mutta ainakin itselleni tämä toteutus oli perusteellisena toteutuksena paras mahdollinen.

Puheterapeutti Teija Kupsala